krn vy

IFK webb-medlem

Att bli IFK webb-medlem är enkelt. Välj ett användarnamn och fyll i resten av uppgifterna. Efter ett tag kommer ett lösenord med mejl som du sedan använder för att logga in. Du kan sedan ändra ditt lösenord till något som är lättare att komma ihåg genom att ändra under Profil.

Observera att en registrering på hemsidan inte innebär ett medlemskap i klubben IFK Kiruna.

Genom att bli IFK webb-medlem blir ett flertal funktioner tillgängliga. Man får bland annat möjlighet att själv lägga in och redigera nyheter, bestämma hur många av de senaste nyheterna som ska visas, skapa egna nyhetsbrev, ha uppgifter i matrikeln, redigera sina inlägg på anslagstavlan, anmäla sig till tävlingar etc (några av funktionerna finns inte ännu).

För att kunna registrera sig måste webbläsaren acceptera sk. cookies. Om funktionen är avslagen kan den slås på igen under Tools/Internet Options i Internet Explorer (eng version), Edit/Preferences i Netscape (eng version) eller liknande.

Glömt lösenordet?

Eftersom lösenorden krypteras med en envägsalgoritm går det inte att få fram ditt glömda lösenord på något enkelt sätt. Istället får du ett nytt som du kan använda.

Mejla administratör för nytt lösenord.


Senast uppdaterad:1970-01-01 01:00